Receptenboek voor de banketbakker. 850 recepten uit de practijk Niet meer voorradig Auteur: Kooning H.W.Publicatiedatum: 1944-1949Technische informatie: 3 dln. 1 (4e dr., 180 p.) 2 (3e dr., 152 p.) 3 (1e dr., 147 p.), hardc. - Doetinchem, MissetMeer van Kooning H.W.Nog geen andere boeken van Kooning H.W. in het aanbodregister.Meer over receptenL’art de vivre en santé. Images et recettes du moyen âge. Le Tacuinum Sanitatis (manuscrit 1041) de la Bibliothèque de l’Université de LiègeAuteur: Opsomer CarméliaLe Conseiller CulinaireAuteur: Clement GastonCuisine et vins de France. Par Curnonsky (Maurice-Edmond Sailland), Prince élu des gastronomes (1927)Auteur: CurnonskyMeer over bakkerInleiding tot de Theorie van het Bakkersvak. Deel III WarenkennisAuteurs: Schoep C.J., Menkveld H.Grondbeginselen der banketbakkerijAuteur: Sevenans LeonVerkochtDe praktijk der banketbakkerijAuteur: Davelaar R.Verkocht