Het aanbodregister

Dit aanbodregister geeft alvast de grote verscheidenheid weer van het aanbod van BOEKLIEF, zoals aangegeven in onze rubriekenlijst en de aanduidingen in de winkel zelf. Het aanbod is alfabetisch geordend per auteur. Maar het zoeksysteem laat toe ook alle titels alfabetisch te raadplegen. De talrijke TAGS bieden dan weer de mogelijkheid thematisch in het aanbod te zoeken.

De samenstelling van het aanbodregister is een gestaag gebeuren. Duizenden boeken laten zich niet zomaar op korte termijn registreren. Iedere week groeit het register aan. Hou het dus in het oog!

Niet alle titels zullen een plaats kunnen vinden in de winkel. Daartoe is de ruimte te beperkt, al staan er reeds een 2000-tal titels. Mocht u een in het aanbodregister vermelde titel er niet zien staan, dan kan die tegen een volgend (af te spreken) bezoek aanwezig zijn.

U zoekt een auteur of een titel of een onderwerp en vindt het (nog) niet in ons aanbod? E-mail ons wat u zoekt via onze zoekpagina. Als we het boek in voorraad hebben, dan brengen we u daarvan op de hoogte.

Boeken kunnen desgewenst ook worden toegestuurd. Dit gebeurt na betaling van de toegestuurde factuur. Het bedrag bestaat uit de verkoopprijs van het boek + 3,00 euro vaste kost voor handling en verpakking, 6% BTW inbegrepen. Daarbij komen nog de verzendkosten; deze volgen de officiële posttarieven. Verkochte boeken worden niet teruggenomen.

Gelukkig is BOEKLIEF (op 120 m van het Sint-Pietersstation) vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. U kunt desnoods een titel reserveren gedurende 14 dagen.

Wat niet is opgenomen in dit aanbodregister zijn de publicaties van Mens & Cultuur Uitgevers. Deze zijn er uiteraard aanwezig en te koop!
Zie website: mens-en-cultuur-uitgevers.be
Met veel dank voor uw interesse!

RUBRIEKEN

Affiches
Archeologie
Architectuur
Astrologie
Biografie
Catalogi
Cultuur
Dagelijks leven
Erfgoed
Esoterie
Film(affiches)
Filosofie (wereldwijd)
Fotografie
Genealogie
Geschiedenis
Gezondheid
Grenswetenschappen
Kinderboeken / strips
Kunst
Literatuur / taal
Lokale geschiedenis
Muziek / lied
Natuur / ecologie
Oude land- en stedenkaarten
Podiumkunsten
Poëzie
Politiek / samenleving
Psychologie / relatie
Religie
Spiritualiteit (oosters, westers)
Techniek / ambachten
Tijdschriften
Voeding
Volkscultuur
Vrije tijd / sport
Wetenschap
Woordenboeken